TELL US IF THE NEW STUFF IS BROKEN

Discussion in 'Announcements' started by SeanieB, Aug 15, 2014.

  1. SeanieB

    SeanieB

    Chief Server Monkey Administrator
    449
    0
    16
    San Diego, CA
    Fixing Sonic Retro
    Edit: I went ahead and switched the new webserver in. Let me know in this thread or in PM if you find breakages.
     
  2. Black Squirrel

    Black Squirrel

    Fifty paces towards the sun, cooking beets. Wiki Sysop
    4,947
    0
    18
    Northumberland, England
    The soil knows all.
    "413 Request Entity Too Large"

    when trying to upload an image >1MB on Sega Retro?
     
  3. SeanieB

    SeanieB

    Chief Server Monkey Administrator
    449
    0
    16
    San Diego, CA
    Fixing Sonic Retro
    Should be fixed.
     
  4. S0LV0

    S0LV0

    Sonic Generations Helpdesk Tech Member
    586
    0
    0
    Spagonia
    Abusing SMPS
    I uploaded a new avatar a few days ago, and it still hasn't updated outside of the User CP settings. Is this related?
     
  5. SeanieB

    SeanieB

    Chief Server Monkey Administrator
    449
    0
    16
    San Diego, CA
    Fixing Sonic Retro
    [​IMG]

    Not sure. I see this one. It could possibly be a caching problem. If the one in my screenshot is wrong, tell me and I'll force a refresh for it, if it's correct on my screen and wrong on yours, it's stuck in your browser cache.

    Also, make sure you uploaded an _avatar_, you might have updated the profile photo instead of the avatar and they are seperate things for some reason
     
  6. S0LV0

    S0LV0

    Sonic Generations Helpdesk Tech Member
    586
    0
    0
    Spagonia
    Abusing SMPS
    I definitely uploaded it as an avatar, and that is indeed the outdated one. The one I tried to update it to looks like this:
    [​IMG]
     
  7. nineko

    nineko

    I am the Holy Cat Tech Member
    For what it's worth, I see her correct avatar.
     
  8. Ell678

    Ell678

    Am I Annoying You? Member
    2,344
    1
    18
    Barrow, England
    Sonic Incursion
    Well, I see the old one. I'l point out that I had this exact issue when I changed my avatar to my current one. It took about a week for the old one to disappear, but I could see it fine in the User CP.
     
  9. Ravenfreak

    Ravenfreak

    Sucks at sprite art Tech Member
    2,780
    3
    18
    O'Fallon Mo
    Sonic 1 Game Gear Disassembly
    I've had this same issue before in the past, and if I remember correctly it was because I uploaded a image from my computer, rather than posting a link to a image hosted on a image hosting site. After I uploaded the avatar on Imageshack and posted the link in my UCP it worked. Though I do have a question regarding avatars, how come Gravatar is disabled here? Is it because Retro is running on an older version of IPB or is it just disabled in the ACP? I'm just curious is all. :P
     
  10. S0LV0

    S0LV0

    Sonic Generations Helpdesk Tech Member
    586
    0
    0
    Spagonia
    Abusing SMPS
    Decided to update it via an external URL, and it seems to have worked. Dunno what the issue is with straight-uploading avatars, but at least there's a temporary solution.
     
  11. Blivsey

    Blivsey

    Charismatic Sonicaholic Member
    704
    0
    0
    Ioway
    Throwing my support behind others' projects (aka none)
    large image
    [​IMG]

    This has been happening since at least 7 hours ago.
     
  12. Guess Who

    Guess Who

    It's a miracle! Oldbie
    I'm pretty confident the avatar-uploading issue is long-standing and related to overly aggressive CloudFlare cacheing.