Sonic 2 Problem

Discussion in 'Engineering & Reverse Engineering' started by Alriightyman, Jul 12, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alriightyman

    Alriightyman

    I am back... from the dead! Tech Member
    354
    3
    18
    Largo, FL
    0101001101101111011011100110100101100011 00000010: 0101001100000011 01000101011001000110100101110100011010010110111101101110
    Ok, I'm stuck and have no idea how to fix this. For some reason 2 things are happening,
    1: The EHZ Boss doesn't entirely load (See Pic).
    [​IMG]
    2:The screen doesn't lock where it should. It locks roght before the boss and not when you fight the boss.

    Anybody had this problem?

    Also, I didn't modify any bosses or DynamicLevelEvents.
     
  2. If you didn't modify it shouldn't affect, what I did is copy the original's and that fixed it for me.
     
  3. Alriightyman

    Alriightyman

    I am back... from the dead! Tech Member
    354
    3
    18
    Largo, FL
    0101001101101111011011100110100101100011 00000010: 0101001100000011 01000101011001000110100101110100011010010110111101101110
    Unfortunately, it didn't work. However, when I get to the boss in debug mode it works, until I exit debug then the car just stops where ever it is.
     
  4. Jenna

    Jenna

    Yeah, I'm that sexy. Oldbie
    83
    0
    0
    America
    level layouts, life
    I would suggest you download a new ASM file unless you made some significant changes to it already. If that's the case, I dunno what to tell ya.
     
Thread Status:
Not open for further replies.