Sonic and Sega Retro Message Board: TELL US IF THE NEW STUFF IS BROKEN - Sonic and Sega Retro Message Board

Jump to content

Hey there, Guest!  (Log In · Register) Help
Page 1 of 1
    Locked
    Locked Forum

TELL US IF THE NEW STUFF IS BROKEN

#1 User is offline SeanieB 

Posted 14 August 2014 - 08:23 PM

  • errno -1 (Not system error)
  • Posts: 440
  • Joined: 26-February 08
  • Gender:Male
  • Location:San Diego, CA
  • Project:Fixing Sonic Retro
  • Wiki edits:12
Edit: I went ahead and switched the new webserver in. Let me know in this thread or in PM if you find breakages.

#2 User is online Black Squirrel 

Posted 16 August 2014 - 07:18 AM

  • wikiman
  • Posts: 3818
  • Joined: 27-December 03
  • Gender:Male
  • Location:Northumberland, England
  • Project:thinking of a better member title
  • Wiki edits:20,569
"413 Request Entity Too Large"

when trying to upload an image >1MB on Sega Retro?

#3 User is offline SeanieB 

Posted 16 August 2014 - 10:30 AM

  • errno -1 (Not system error)
  • Posts: 440
  • Joined: 26-February 08
  • Gender:Male
  • Location:San Diego, CA
  • Project:Fixing Sonic Retro
  • Wiki edits:12

View PostBlack Squirrel, on 16 August 2014 - 07:18 AM, said:

"413 Request Entity Too Large"

when trying to upload an image >1MB on Sega Retro?

Should be fixed.

#4 User is offline S0LV0 

Posted 18 August 2014 - 11:17 PM

  • Sonic Generations Helpdesk
  • Posts: 573
  • Joined: 16-August 12
  • Gender:Female
  • Location:Spagonia
  • Project:Abusing SMPS
I uploaded a new avatar a few days ago, and it still hasn't updated outside of the User CP settings. Is this related?

#5 User is offline SeanieB 

Posted 19 August 2014 - 12:02 AM

  • errno -1 (Not system error)
  • Posts: 440
  • Joined: 26-February 08
  • Gender:Male
  • Location:San Diego, CA
  • Project:Fixing Sonic Retro
  • Wiki edits:12
Posted Image

Not sure. I see this one. It could possibly be a caching problem. If the one in my screenshot is wrong, tell me and I'll force a refresh for it, if it's correct on my screen and wrong on yours, it's stuck in your browser cache.

Also, make sure you uploaded an _avatar_, you might have updated the profile photo instead of the avatar and they are seperate things for some reason

#6 User is offline S0LV0 

Posted 19 August 2014 - 12:43 AM

  • Sonic Generations Helpdesk
  • Posts: 573
  • Joined: 16-August 12
  • Gender:Female
  • Location:Spagonia
  • Project:Abusing SMPS
I definitely uploaded it as an avatar, and that is indeed the outdated one. The one I tried to update it to looks like this:
Posted Image

#7 User is offline nineko 

Posted 19 August 2014 - 06:24 AM

  • I am the Holy Cat
  • Posts: 5561
  • Joined: 17-August 06
  • Gender:Male
  • Location:italy
  • Project:I... don't even know anymore :U
  • Wiki edits:5,251
For what it's worth, I see her correct avatar.

#8 User is offline Ell678 

Posted 19 August 2014 - 07:35 AM

  • Am I Annoying You?
  • Posts: 2294
  • Joined: 07-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Barrow, England
  • Project:Sonic Incursion
  • Wiki edits:6
Well, I see the old one. I'l point out that I had this exact issue when I changed my avatar to my current one. It took about a week for the old one to disappear, but I could see it fine in the User CP.

#9 User is online Ravenfreak 

Posted 19 August 2014 - 11:22 AM

  • Sonic 3's sprites are way better than Mania's!
  • Posts: 2605
  • Joined: 24-November 08
  • Gender:Male
  • Location:O'Fallon Mo
  • Project:Hacking some 8-bit Sonic game
  • Wiki edits:112
I've had this same issue before in the past, and if I remember correctly it was because I uploaded a image from my computer, rather than posting a link to a image hosted on a image hosting site. After I uploaded the avatar on Imageshack and posted the link in my UCP it worked. Though I do have a question regarding avatars, how come Gravatar is disabled here? Is it because Retro is running on an older version of IPB or is it just disabled in the ACP? I'm just curious is all. :P

#10 User is offline S0LV0 

Posted 19 August 2014 - 05:32 PM

  • Sonic Generations Helpdesk
  • Posts: 573
  • Joined: 16-August 12
  • Gender:Female
  • Location:Spagonia
  • Project:Abusing SMPS
Decided to update it via an external URL, and it seems to have worked. Dunno what the issue is with straight-uploading avatars, but at least there's a temporary solution.

#11 User is offline Blivsey 

Posted 19 August 2014 - 11:08 PM

  • Charismatic Sonicaholic
  • Posts: 703
  • Joined: 20-September 11
  • Gender:Male
  • Location:Ioway
  • Project:Throwing my support behind others' projects (aka none)
large image
Spoiler


This has been happening since at least 7 hours ago.

#12 User is offline Guess Who 

Posted 19 August 2014 - 11:52 PM

  • It's a miracle!
  • Posts: 4258
  • Joined: 22-December 03
  • Gender:Male
  • Location:New Mexico
  • Project:lol
  • Wiki edits:2
I'm pretty confident the avatar-uploading issue is long-standing and related to overly aggressive CloudFlare cacheing.

Page 1 of 1
    Locked
    Locked Forum

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users