Sonic and Sega Retro Message Board: C-based SMPS Playback Engine - updated - Sonic and Sega Retro Message Board

Jump to content

Hey there, Guest!  (Log In · Register) Help
Loading News Feed...
 

C-based SMPS Playback Engine - updated

#16 User is offline Oerg866 

Posted 17 February 2012 - 02:10 PM

  • High fidelity since 1993
  • Posts: 1673
  • Joined: 07-September 06
  • Gender:Male
  • Location:Frankfurt East-side, Germany
  • Project:MDEM, demoscene stuff, music, coding ...
  • Wiki edits:3
Oh my f**k. Very nice indeed!

#17 User is offline Shoemanbundy 

Posted 08 September 2012 - 04:01 AM

  • Posts: 805
  • Joined: 01-April 07
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Illinois
  • Project:selling shoes
  • Wiki edits:1
Is there a reason this would be suffering from incredible stutter and slowdown on my PC? Surely you don't need a megacomputer to be able to get full speed with playback? :/

#18 User is offline ValleyBell 

Posted 23 September 2012 - 12:51 PM

  • Posts: 172
  • Joined: 08-September 10
  • Gender:Male
  • Project:vgm tools and vgm packs, other random projects
  • Wiki edits:10
Are you using Windows Vista? Vista seems to need larger sound buffer than all other Windows versions.
SMPSPlay itself worked perfectly fine on my old PentiumII with Windows 2000, so you definitely don't need a strong computer.

I will include a fix for that issue in one of the next builds.

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
    Locked
    Locked Forum

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users